Betjening af Sonos fra iOS-låseskærmen

Sonos understøtter betjening af dit system fra iOS-låseskærmen. Denne artikel beskriver, hvornår betjening via låseskærm kan og ikke kan bruges.

Aktivering af betjening fra iOS-låseskærm

1. Åbn Sonos-appen til iOS.
  2. Tryk på fanen Indstillinger, og tryk derefter på App-præferencer.
  3. Tryk på Betjening fra låseskærm for at aktivere.

Begrænsninger

Betjening via låseskærm vises ikke i følgende tilfælde:

• En enhed, der er kompatibel med AirPlay, er tilgængelig.
    • For at benytte betjening via låseskærm, når du bruger Sonos, skal du deaktivére AirPlay-tjenesten på alle ikke-Sonos-enheder såsom Apple TV eller Apple Airport-stationer.
  • En anden app på iOS-enheden afspiller musik eller video
  • iOS-enheden er tilsluttet en anden Bluetooth-lydenhed.
  • VoiceOver er aktiveret.
  • Hovedtelefoner er forbundet til iOS-enheden.

De ovenstående begrænsninger gælder ikke, når lyd afspilles på Sonos via en app, der understøtter direkte styring af Sonos, eller når du afspiller AirPlay-lyd direkte på Sonos. Vi anbefaler brugen af begge disse muligheder, hvis ovenstående begrænsninger forhindrer betjening via låseskærmen fra at blive vist på din iOS-enhed.