Kompatibilitet med trådløst Ruckus-adgangspunkt

Disse adgangspunkter har et kendt problem, der forhindrer dem i at fungere med Sonos. Løsningen nedenfor får adgangspunkterne til at fungere sammen med Sonos.

Problem

Sonos kan ikke bruges i en trådløs opsætning.

Løsning

Konfigurer Sonos i en kabelbaseret opsætning. Hvis du føler dig tryg ved at konfigurere dine trådløse adgangspunkter via kommandolinje, kan du også følge vejledningen i Ruckus' supportartikel.