Ohjaa Sonosta iOS:n lukitusnäytöltä

Sonos tukee järjestelmän hallintaa iOS-lukitusnäytöltä tietyissä tilanteissa. Tässä artikkelissa kuvataan, milloin lukitusnäytön säätimiä voidaan käyttää ja milloin ei.

Ota iOS:n lukitusnäytön hallinta käyttöön

1. Avaa iOS-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Sovellusvalinnat.
  3. Napauta kohtaa Lukitusnäytön säädöt, jolloin se otetaan käyttöön.

Rajoitukset

Lukitusnäytön säädöt eivät näy seuraavissa tilanteissa:

• Muu kuin Sonos AirPlay -yhteensopiva laite on käytössä.
    • Poista AirPlay-ominaisuus käytöstä kaikissa muissa kuin Sonos AirPlay -päätelaitteissa, kuten Apple TV:ssä tai Apple AirPortin perusasemassa, jotta lukitusnäytön ohjaimet näkyvät Sonosia käytettäessä.
  • Musiikkia tai videota toistetaan iOS-laitteella.
  • IOS-laite on yhdistettynä muuhun kuin Sonos Bluetooth-äänilaitteeseen
  • VoiceOver on käytössä.
  • Kuulokkeet on yhdistetty iOS-laitteeseen.

Edellä mainitut rajoitukset eivät ole voimassa, kun äänitiedostoja toistetaan Sonosilla käyttämällä sovellusta, joka tukee Sonos-suoraohjausta, tai kun käytetään AirPlayta suoraan Sonosista. Suosittelemme jompaakumpaa näistä vaihtoehdoista, jos edellä mainitut rajoitukset estävät lukitusnäyttöohjaimia ilmestymästä iOS-laitteeseesi.