Vaihda uuden ja klassisen haun välillä Sonos-sovelluksessa

• Mobiililaite vaaditaan
  • Sonos S2 vaaditaan

Voit vaihdella uuden ja klassisen hakutoiminnon välillä sen mukaan, mikä versio sopii sinulle parhaiten.

Siirry Sonos-sovelluksen Haku-välilehdelle. Hakupalkin alapuolella on painike, jossa lukee joko Kokeile uutta hakua tai Vaihda klassiseen hakuun. Paina painiketta kokeillaksesi, kumpaa hakutoimintoa haluat käyttää. Voit vaihtaa hakutoiminnosta toiseen koska tahansa.

Huomaa, että painike katoaa, kun alat kirjoittaa hakupalkkiin. Painike tulee uudestaan näkyviin, kun pyyhit pois hakupalkkiin kirjoitetun tekstin.

Etkö näe uuden haun painiketta?

Uuden haun ominaisuus tulee kaikkien käyttäjien käyttöön tulevien viikkojen aikana. Jos et tällä hetkellä näe uutta tai klassista hakuvaihtoehtoa, se tulee pian Sonos-sovellukseen.

Uuden haun kirjastorajoitukset

Jos kuuntelet säännöllisesti musiikkia paikallisesta musiikkikirjastosta Sonosin kautta, suosittelemme käyttämään klassista hakua. Uusi hakutoiminto ei näytä hakutuloksia musiikkikirjastostasi.

Yhteensopimattomat musiikkipalvelut

Sovelluksen uusi haku ei toistaiseksi tue joitain musiikkipalveluita. Jos haet säännöllisesti musiikkia alla olevista palveluista Sonos-sovelluksen avulla, suosittelemme käyttämään klassista hakua.

• Activaire
  • Audible
  • Classical Archives
  • FamilyStream
  • My Cloud Home
  • Planet Radio
  • Podplay
  • RadioPlay
  • Rova
  • Stingray Music
  • Tunify for Business