Systeeminformatie controleren in Over mijn systeem

In dit artikel wordt uitgelegd wat voor informatie je kunt opzoeken in de sectie Over mijn systeem van de Sonos-app. Je vindt er informatie zoals de versie van je Sonos-software en -besturingssysteem, je Sonos-ID, modelnamen van je Sonos-producten en meer.

iOS of Android

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik op Over mijn systeem.

macOS

1. Open de Sonos-app voor macOS.
  2. Klik op Sonos > Over mijn Sonos-systeem.

Windows

1. Open de Sonos-app voor Windows.
  2. Klik op Help > Over mijn Sonos-systeem.

Hieronder staat een tabel met informatie die je kunt vinden in de sectie Over mijn systeem.

Naam

Beschrijving

Informatie over Sonos-app

Versie

De softwareversie van je Sonos-app.

Sonos-besturingssysteem

De versie van het Sonos-besturingssysteem van je Sonos-app. Zie de pagina Sonos S2-overzicht voor meer informatie.

Build

Het specifieke buildnummer van de versie van je Sonos-app.

Sonos-ID

Je unieke Sonos-ID-nummer. Dit heb je vaak nodig als je deelneemt aan Sonos-bètaprogramma's.

Gekoppeld product

Het IP-adres van het Sonos-product dat je app gebruikt om verbinding te maken met de rest van je systeem.

Informatie over Sonos-systeem

<Productmodel>: <Kamernaam>

De modelnaam en kamernaam.

Serienummer

Het serienummer van je product. De eerste 6 paar tekens vormen het MAC-adres van de draadloze interface.

Sonos-besturingssysteem

De versie van het Sonos-besturingssysteem. Zie de pagina Sonos S2-overzicht voor meer informatie.

Versie

De softwareversie.

IP-adres

Het IP-adres van het lokale netwerk.

WM

De draadloze modus die je product gebruikt. Zie ons artikel over draadloze modi voor meer informatie.