Het Sonos-volume bedienen met de hardwareknoppen van een Android-apparaat.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je Sonos bedient met de volumeknoppen op je Android-apparaat.

1. Ga in de Sonos-app voor Android naar het tabblad  Instellingen en tik op App-voorkeuren.
  2. Tik op Hardware-volumeregeling om deze functie in te schakelen. Tik op Volumeregeling beginscherm om deze functie in te schakelen.
  3. Gebruik de hardware-volumeknoppen op je Android-apparaat om het Sonos-volume harder of zachter te zetten terwijl de Sonos-app is geopend.

In sommige omstandigheden bedienen de volumeknoppen Sonos zelfs als de app niet actief is, zolang er maar muziek speelt. De knoppen werken echter niet als:

• je het beginscherm bekijkt;
  • een andere app op het apparaat muziek of videobeelden afspeelt;
  • er verbinding is gemaakt met een bluetooth-audioapparaat;
  • er een schermlezer is ingeschakeld;
  • er een koptelefoon is aangesloten.