Previews van muziekservices op Sonos

Muziekservices doorlopen een previewfase voor ze officieel op Sonos beschikbaar komen. Je kunt previewservices toevoegen aan je Sonos-systeem zolang je het delen van aanvullende gebruiksgegevens hebt ingeschakeld.

Previewservices kunnen een aantal wijzigingen ondergaan voor ze officieel beschikbaar komen. Deze wijzigingen kunnen variëren van verplaatste menu-items tot een compleet nieuwe naam voor de service. Dit soort wijzigingen zijn normaal en te verwachten als je een service gebruikt die zich in de previewfase bevindt.

Je kunt een preview-service aan Sonos toevoegen net als elke andere muziekservice. In de Sonos-app hebben preview-muziekservices in de linkerbovenhoek van het pictogram een blauw 'preview'-label. De preview-services bevinden zich in de sectie Sonos Labs in de Sonos-app voor Mac of pc.