Noise cancellation instellen voor Sonos Ace

Dit artikel bespreekt de verschillende noise cancellation-opties die Sonos Ace biedt.

Noise cancellation-modi

Noise cancellation

Maakt actieve noise cancellation (ANC) mogelijk waardoor externe geluiden in je omgeving worden tegengehouden

Aware-modus

Mixt een deel van het externe omgevingsgeluid met je muziek en audio zodat je in contact kunt blijven met de wereld om je heen.

Uit

Schakelt zowel Noise cancellation als de Aware-modus uit.

Noise cancellation-modi wisselen

Knopbediening gebruiken

Met de Noise cancellation-knop op de rechteroorschelp onder de Bedieningsknop knop kun je een keuze maken uit verschillende Noise cancellation-modi.

Standaard kun je met de Noise cancellation-knop schakelen tussen Noise cancellation en de Aware-modus. In de Sonos-app kun je in de instellingen voor Sonos Ace aanpassen uit welke modi je kunt kiezen met deze knop.

In de Sonos-app

Als Sonos Ace is geselecteerd in de Systeemweergave, kun je Noise cancellation selecteren om alle Noise cancellation-modi te doorlopen.

Je kunt ook je huidige Noise cancellation-modus wijzigen in het instellingenmenu voor Sonos Ace.

1. Ga naar het menu Instellingen en selecteer je Sonos Ace in het onderdeel Koptelefoons.
  2. Selecteer Noise cancellation, Aware-modus of Uit onder Noise cancellation.

De Noise cancellation-knop aanpassen

In de Sonos-app kun je aanpassen welke modi Sonos Ace doorloopt als je op de Noise cancellation-knop drukt. Om de instellingen te kunnen aanpassen, moet Sonos Ace zijn geïnstalleerd in de Sonos-app en zijn verbonden met je iOS- of Android-apparaat.

1. Ga naar het menu Instellingen en selecteer je Sonos Ace in het onderdeel Koptelefoons.
  2. Selecteer Noise cancellation onder Hardwarebediening.
  3. Selecteer de gewenste modi in de lijst. Er moeten minstens twee modi worden geselecteerd.