Compatibiliteit met Ruckus draadloze toegangspunten

Deze toegangspunten hebben een bekend probleem waardoor ze niet met Sonos kunnen werken. De onderstaande oplossing zorgt ervoor dat deze toegangspunten wel werken met Sonos.

Probleem

Een draadloze installatie is niet mogelijk voor Sonos.

Oplossing

Sluit Sonos met een kabel aan op de router. Of je kunt, als je ervaring hebt met het configureren van je draadloze toegangspunten via de CLI, de aanwijzingen in het supportartikel van Ruckus volgen.