De wachtrij opslaan als een Sonos-playlist

Elke wachtrij die je in de Sonos-app hebt opgeslagen kan worden opgeslagen als een Sonos-playlist. De onderstaande stappen leggen uit hoe je je wachtrijen kunt opslaan als Sonos-playlists en waar je ze kunt vinden in de Sonos-app.

iOS of Android

Wachtrij opslaan

1. Tik in het scherm 'Je hoort nu' op de Wachtrij-knop rechts bovenaan.
  2. Tik op de knop Opslaan rechts onderaan de wachtrij.
  3. Tik op de naam van de playlist om de naam voor het opslaan te wijzigen. Je kunt ook een bestaande playlist van de lijst vervangen.
  4. Tik op Opslaan rechts bovenaan het scherm om de wachtrij op te slaan als een Sonos-playlist.

Je opgeslagen Sonos-playlists vinden

Je Sonos-playlists vind je in het tabblad Mijn Sonos in een sectie aangeduid als Playlists. Scrol naar links of rechts om door je playlists te bladeren of tik op de Playlists-titel om de volledige lijst te zien.

macOS of Windows

Wachtrij opslaan

1. Klik op de knop Wachtrij opslaan aan de onderkant van het scherm onder de wachtrij.
  2. Voer een naam in voor je playlist of kies een playlist die je wilt vervangen uit de lijst.
  3. Klik op Klaar.

Je opgeslagen Sonos-playlists vinden

Klik vanuit je muziekbronnen aan de rechterkant op Sonos-playlists naar de onderkant van de lijst. In deze sectie worden al je opgeslagen Sonos-playlists weergegeven.