Compatibiliteit met Sonos 2

Sonos S2 is de nieuwste app en het nieuwste besturingssysteem (OS) waarmee onze volgende generatie Sonos-producten en -ervaringen worden aangedreven. In dit artikel wordt uitgelegd welke Sonos-producten compatibel zijn met de Sonos S2-app, en welke producten dat niet zijn en de Sonos S1-app nodig hebben. Lees meer over updaten naar S2 op onze overzichtspagina.

Werkt met alle Sonos-apps

Deze producten werken zowel met de Sonos S2-app als met de Sonos S1 Controller-app.

Let op dat, om deze producten met gebruik van de S1 Controller-app te installeren, je ze mogelijk eerst moet downgraden om de S2-app te gebruiken.

Amp
Beam (Gen 1)
Boost
Connect (Gen 2)
Connect:Amp (Gen 2)
Move
One (Gen 1)

One (Gen 2)
Play:1
Play:3
Play:5 (Gen 2)
Playbar
Playbase
Port

Sub (Gen 1)
Sub (Gen 2)
SYMFONISK-boekenplankspeaker (Gen 1)
SYMFONISK-tafellamp met wifispeaker

S2 vereist

Deze producten werken alleen met de Sonos S2-app.

Arc
Arc SL
Beam (Gen 2)
Five
One SL1
Ray
Roam

Roam SL
Sub (Gen 3)
Sub Mini
SYMFONISK-schilderijlijst met wifi-speaker
SYMFONISK Leuchtenfuß mit WiFi-Speaker
SYMFONISK-boekenplankspeaker (Gen 2)

S1 vereist

Deze producten werken alleen met de Sonos S1 Controller-app.

Bridge
CR200
Connect (Gen 1)
Connect:Amp (Gen 1)
Play:5 (Gen 1)

ZonePlayer 80
ZonePlayer 90
ZonePlayer 100
ZonePlayer 120
ZonePlayer S5

Niet zeker of je een Gen 1-, Gen 2- of Gen 3-product hebt? Kijk in het onderdeel Systeem van je Sonos-account om te zien of je producten compatibel zijn met S2. Voor sommige producten wordt mogelijk niet aangegeven welke Gen ze zijn. Kijk dan of er Sonos S1 vereist staat achter producten die niet compatibel zijn met S2.

1 One SL kan alleen worden toegevoegd aan S2-systemen. One SL's die al onderdeel uitmaken van een S1-systeem blijven gewoon werken zoals ze dat nu doen.