Muziekservice aan Sonos toevoegen is niet mogelijk

Volg de stappen in dit artikel om veelvoorkomende problemen met het toevoegen van muziekservices aan Sonos op te lossen.

Controleren of de service beschikbaar is op Sonos in jouw regio

Bekijk onze lijst met beschikbare muziekservices en selecteer de service die je zou willen toevoegen om te zien of hij beschikbaar is.

Controleren wat voor abonnement nodig is

Het kan zijn dat je voor een muziekservice een premium of betaald abonnement nodig hebt om hem te kunnen toevoegen aan Sonos. Daarnaast kan het zo zijn dat sommige services bepaalde soorten abonnementen zoals een gezinsabonnement niet ondersteunen. Krijg je een foutmelding, controleer dan bij de service wat voor abonnement er nodig is voor Sonos.

Zorgen dat je inloggegevens juist zijn

Voor de meeste services moet je inloggen op een account voor die service. Controleer of je gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord kloppen. Heb je problemen met inloggen, probeer dan het wachtwoord voor die muziekservice te wijzigen en probeer daarna opnieuw de service toe te voegen.

Een nieuwe autorisatiecode aanmaken

Sommige services maken een autorisatiecode aan in de Sonos-app die je moet invoeren als je inlogt op de service. Zorg dat je de juiste code invoert. Werkt de code niet, probeer dan opnieuw de service toe te voegen om een nieuwe code te genereren.

Een ander apparaat gebruiken

Probeer of je de muziekservice kunt toevoegen door de Sonos-app op een ander apparaat te gebruiken. Sommige services, zoals Apple Music, kunnen niet worden toegevoegd met de Sonos-app voor macOS of Windows. Daarvoor is mogelijk een iOS- of Android-apparaat nodig. Nadat je de service hebt toegevoegd, kun je hem afspelen vanaf elk apparaat dat is verbonden met je systeem.