Detectie van inbouwspeakers kan niet worden voltooid

In dit artikel wordt uitgelegd wat de oorzaken en veelgebruikte oplossingen zijn voor een foutmelding die kan worden weergegeven als je Sonance-inbouwspeakers probeert te tunen met Trueplay.

Verschillende speakers

Zorg ervoor dat je speakers van hetzelfde type aansluit op je Sonos Amp. Het detectieproces werkt alleen als in-ceiling- en in-wall-speakers niet op dezelfde Amp zijn aangesloten. Probeer het detectieproces nog een keer nadat je de aansluiting hebt gecontroleerd.

Inbouw-volumeregelaar

Als je inbouw-volumeregelaars gebruikt, stel de regelaar dan in op 100% voordat je het detectieproces start. Blijft het probleem zich voortdoen, omzeil dan de inbouw-volumeregelaar door de inbouwspeakers rechtstreeks aan te sluiten op de Amp. Voltooi daarna de Trueplay tuning. Als de installatie is voltooid, sluit je de inbouw-volumeregelaar weer aan. De Trueplay-instellingen blijven bewaard.

Speakerselectieschakelaar

Als je een speakerselectieschakelaar gebruikt, omzeil de schakelaar dan door de inbouwspeakers rechtstreeks aan te sluiten op Amp. Voltooi daarna de Trueplay tuning. Als de installatie is voltooid, sluit je de speakerselectieschakelaar weer aan. De Trueplay-instellingen blijven bewaard.