Je Sonos Ace updaten

Dit artikel beschrijft hoe je je Sonos Ace kunt updaten naar de nieuwste softwareversie met behulp van de Sonos-app voor iOS of Android.

Om het updateproces te doorlopen, moet je Sonos Ace ingesteld zijn in de Sonos-app en verbonden zijn met je iOS- of Android-apparaat via Bluetooth.

Updates zoeken

1. Ga naar het Instellingen menu en selecteer je Sonos Ace onder het gedeelte Hoofdtelefoons.
  2. In de sectie Over, selecteerSoftware-updates.
  3. SelecteerUpdates zoeken.

Als er een update beschikbaar is, zal de app je door het updateproces van Sonos Ace leiden.

Terwijl de update bezig is, houd Sonos Ace in de buurt van je iOS- of Android-apparaat om onderbrekingen te voorkomen. Het statuslampje op Sonos Ace zal oranje en wit knipperen tijdens de update, en vervolgens terugkeren naar continu blauw wanneer de update voltooid is.