Controleer systeeminformatie in Over mijn systeem

Dit artikel laat zien welke informatie je kunt controleren in de sectie Over mijn systeem van de Sonos-app. Dit omvat informatie zoals je Sonos-software en OS-versie, Sonos ID, modelnamen van je Sonos-producten en meer.

Sonos-app

iOS of Android

1. Ga naar het Instellingen menu.
  2. Selecteer de Beheren knop naast Mijn Systeem.
  3. Selecteer Over mijn systeem.

Webapp

1. Open de Sonos Webapp.
  2. Ga naar het Instellingen menu, zoek dan Over mijn systeem onderaan de pagina.

Merk op dat de webapp slechts gedeeltelijke informatie zal weergeven uit de sectie 'Sonos Systeeminformatie' van de onderstaande tabel.

Sonos S1 Controller

iOS of Android

1. Ga naar het tabblad  Instellingen, selecteer Systeem.
  2. Onder Systeeminstellingen, selecteer Over mijn systeem.

macOS of Windows

1. In macOS, selecteer Sonos S1 Controller in de menubalk. In Windows, selecteer Help bovenaan het venster.
  2. Kies Over mijn Sonos-systeem.

Hieronder staat een tabel die enkele gegevens beschrijft die je kunt vinden in de sectie Over mijn systeem.

Naam

Beschrijving

Sonos App Info

Versie

De softwareversie van je Sonos-app.

Sonos OS

De Sonos OS-versie van je Sonos-app. Zie de overzichtspagina van Sonos-apps voor meer informatie.

Build

Het specifieke buildnummer van de versie van je Sonos-app.

Sonos ID

Je unieke Sonos ID-nummer. Dit is vaak nodig bij deelname aan Sonos bètaprogramma's.

Controller ID

Een unieke identificatiecode voor het huidige apparaat van de Sonos-app.

Model

Een identificatiecode voor het apparaattype van de Sonos-app. Dit veld toont vaak "47" (Android) of "48" (iOS).

Geassocieerd Product

Het IP-adres van het Sonos-product dat je app gebruikt om verbinding te maken met de rest van je systeem.

Sonos Systeeminformatie

<Productmodel>: <Kamernaam>

De modelnaam en kamernaam.

Serienummer

Het serienummer van je product. Let op dat de eerste 6 paren van karakters het MAC-adres van de draadloze interface zijn.

Sonos OS

De versie van Sonos OS. Zie de overzichtspagina van Sonos-apps voor meer informatie.

Versie

De softwareversie.

IP-adres

Het lokale netwerk IP-adres.

WM

De draadloze modus die je product gebruikt. Zie ons artikel over draadloze modi voor meer informatie.