Je in het Sonos-systeem geregistreerde e-mailadres controleren

Volg de onderstaande stappen om met gebruik van de Sonos-app te controleren op welk account je Sonos-systeem geregistreerd staat.

  1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Account.
  3. Hier zie het e-mailadres waar je account op geregistreerd staat.

Nog steeds hulp nodig?

Onze technici kunnen je telefonisch of met een live-chat helpen. Je kunt ook vragen stellen aan en antwoorden vinden van andere Sonos-eigenaren in onze Sonos Community.