Sonos bedienen vanaf het iOS-vergrendelscherm

Onder bepaalde omstandigheden ondersteunt Sonos het bedienen van je systeem vanaf het iOS-vergrendelscherm. Dit artikel beschrijft wanneer bediening vanaf het vergrendelscherm wel en niet mogelijk is.

Bediening vanaf iOS-vergrendelscherm inschakelen

1. Open de Sonos-app voor iOS.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op App-voorkeuren.
  3. Tik op Bediening vergrendelscherm om dit in te schakelen.

Beperkingen

Er wordt geen bediening op het vergrendelscherm getoond bij de volgende scenario’s:

• Er is een met AirPlay compatibel apparaat anders dan van Sonos aanwezig.
    • Schakel als je Sonos gebruikt de AirPlay-functie uit op alle AirPlay-apparaten anders dan van Sonos zoals Apple TV's of Apple AirPort-basisstations om bediening op het vergrendelscherm weer te geven.
  • Er wordt muziek of video afgespeeld op het iOS-apparaat door een andere app.
  • Als je iOS-apparaat verbonden is met een bluetooth-audioapparaat dat niet van Sonos is.
  • Als VoiceOver is ingeschakeld.
  • Als er een koptelefoon is aangesloten op het iOS-apparaat.

De bovenstaande beperkingen gelden niet als audio naar Sonos wordt afgespeeld met gebruik van een app die directe bediening van Sonos ondersteunt of als er AirPlay-audio direct naar Sonos wordt afgespeeld. Het gebruik van een van deze opties wordt aangeraden als de bovenstaande beperkingen verhinderen dat de bediening op het vergrendelscherm op je iOS-apparaat wordt getoond.