Het volume van Sonos regelen met de hardwareknoppen van een Android-apparaat

Dit artikel laat zien hoe je Sonos kunt bedienen met de volumeknoppen op je Android-apparaat. Nadat je deze instellingen hebt ingeschakeld, kun je de hardware volumeknoppen op je Android-apparaat gebruiken om het volume te verhogen of te verlagen terwijl de Sonos-app geopend is.After enabling these settings, you can use the hardware volume buttons on your Android device to raise or lower the volume while the Sonos app is open.

Sonos-app voor Android

1. Ga naar het Account menu, selecteer dan App-voorkeuren.
  2. Onder Algemeen, activeer Toon vergrendelschermbedieningen.

Sonos S1 Controller voor Android

1. Ga naar het tabblad Instellingen , selecteer App-voorkeuren.
  2. Onder Algemeen, activeer zowel Hardware Volume Control en Home Screen Volume Control.

In sommige omstandigheden zullen de volumeknoppen Sonos bedienen, zelfs als de app niet actief is, zolang er muziek speelt. De bedieningselementen zijn echter niet beschikbaar wanneer:

• Je het startscherm bekijkt
  • Een andere app op het apparaat muziek of video afspeelt
  • Verbonden met een Bluetooth-audioapparaat
  • Een schermlezer is ingeschakeld
  • Hoofdtelefoons zijn aangesloten