Vereisten voor lossless audio voor Sonos Ace

Je kunt op Sonos Ace naar lossless audio luisteren via een USB-C-verbinding of via een bluetooth-verbinding met een ondersteund Android-apparaat.

Lossless via bluetooth

Sonos Ace ondersteunt lossless audio via bluetooth als hij verbonden is met een Android-apparaat dat Qualcomm Snapdragon Sound AptX for Lossless ondersteunt.

Lossless audio is niet beschikbaar als Sonos Ace via bluetooth is verbonden met een iOS-apparaat.

Lossless via USB-C

Sonos Ace ondersteunt lossless audio als hij is verbonden met een apparaat via USB-C. Zowel USB-C-naar-USB-C- als USB-C-naar-3,5mm-verbindingen worden ondersteund.

Nog steeds hulp nodig?

Onze technici kunnen je telefonisch of met een live-chat helpen. Je kunt ook vragen stellen aan en antwoorden vinden van andere Sonos-eigenaren in onze Sonos Community.