Een Sonos Sub verwijderen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Sub of Sub Mini uit je Sonos-systeem verwijdert.

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik onder Producten op de kamer die is verbonden met de Sub of Sub Mini.
  4. Tik op Sub verwijderen.
  5. Kies een van de volgende opties:
    • Verplaatsen naar een andere kamer: Hierdoor wordt de Sub of Sub Mini uit de huidige kamer verwijderd en toegevoegd aan een andere kamer van je keuze.
    • Sub verwijderen: Hierdoor wordt de Sub of Sub Mini uit de huidige kamer verwijderd. De Sub zal in het tabblad  Systeem (tabblad Kamers als je de S1 Controller-app gebruikt) verschijnen als ‘Sub (niet gebruikt)’ of ‘Niet toegewezen’ totdat je hem selecteert om hem te koppelen aan een andere kamer.