De bluetooth-audio van Roam delen met je Sonos-systeem

Als Roam in de bluetooth-modus wordt gebruikt, blijft hij verbonden met de rest van je Sonos-systeem als hij zich maar binnen het bereik van je wifinetwerk bevindt. Dit betekent dat terwijl je Roam bluetooth-audio afspeelt, je hem kunt groeperen met andere Sonos-producten in hetzelfde systeem. Volg de onderstaande stappen om je Roam in de bluetooth-modus te groeperen met je andere Sonos-producten.

iOS of Android

1. Ga naar het tabblad  Systeem en tik op  Groeperen naast de Roam die bluetooth-audio speelt.
  2. Tik op de kamers die je wilt toevoegen aan de groep en tik daarna op Klaar.

macOS of Windows

1. Klik in het venster Kamers aan de linkerkant van de app op de knop  Groeperen naast de Roam die bluetooth-audio speelt.
  2. Selecteer de kamers die je wilt toevoegen aan de groep en klik daarna op Klaar.

Extra informatie

• Je Roam moet geïnstalleerd zijn en zijn verbonden met je Sonos-systeem via wifi voordat hij kan groeperen in de bluetooth-modus.

• Je andere Sonos-producten moeten een groep blijven vormen met Roam om de bluetooth-audio van Roam af te spelen. Roam kan geen bluetooth-audio overdragen aan of uitwisselen met je andere Sonos-producten.