Bluetooth-audio delen met je Sonos-systeem

Sommige Sonos-producten blijven zelfs in de bluetooth-modus verbonden met je wifinetwerk. Dit betekent dat ze hun bluetooth-audio kunnen delen met andere Sonos-producten als je ze groepeert.

De volgende Sonos-producten kunnen bluetooth-audio delen:

• Era 100
  • Era 300
  • Move 2
  • Roam
  • Roam 2
  • Roam SL

Volg de onderstaande stappen om je Sonos-product in de bluetooth-modus te groeperen met de rest van je Sonos-systeem.

iOS of Android

1. Open de Systeemweergave door de naam van je systeem linksboven op het scherm te selecteren.
  2. Selecteer het Groeperen icoon naast het Sonos-product dat Bluetooth-audio afspeelt.
  3. Selecteer de kamers die je aan de groep wilt toevoegen, selecteer dan Toepassen.

Webapp

1. In de Sonos webapp, selecteer het Groeperen icoon naast het Sonos-product dat Bluetooth-audio afspeelt aan de rechterkant van het venster.
  2. Selecteer de kamers die je aan de groep wilt toevoegen, sluit dan het Groeperen-menu.

Extra informatie

• Je Sonos-product moet geïnstalleerd zijn en zijn verbonden met je Sonos-systeem via wifi voordat het kan groeperen in de bluetooth-modus.
  • Je bluetooth-ondersteunende Sonos-product moet gegroepeerd blijven met je andere Sonos-producten om de bluetooth-audio te blijven delen.
  • Roam kan geen bluetooth-audio uitwisselen met andere Sonos-producten.