Bluetooth-audio delen met je Sonos-systeem

Sommige Sonos-producten blijven zelfs in de bluetooth-modus verbonden met je wifinetwerk. Dit betekent dat ze hun bluetooth-audio kunnen delen met andere Sonos-producten als je ze groepeert.

De volgende Sonos-producten kunnen bluetooth-audio delen:

• Era 100
  • Era 300
  • Move 2
  • Roam
  • Roam SL

Volg de onderstaande stappen om je Sonos-product in de bluetooth-modus te groeperen met de rest van je Sonos-systeem.

iOS of Android

1. Ga naar het tabblad  Systeem en tik op  Groeperen naast het Sonos-product dat bluetooth-audio afspeelt.
  2. Tik op de kamers die je wilt toevoegen aan de groep en tik daarna op Klaar.

macOS of Windows

1. Klik in het venster Kamers aan de linkerkant van de app op de knop  Groeperen naast het Sonos-product dat bluetooth-audio speelt.
  2. Selecteer de kamers die je wilt toevoegen aan de groep en klik daarna op Klaar.

Extra informatie

• Je Sonos-product moet geïnstalleerd zijn en zijn verbonden met je Sonos-systeem via wifi voordat het kan groeperen in de bluetooth-modus.
  • Je bluetooth-ondersteunende Sonos-product moet gegroepeerd blijven met je andere Sonos-producten om de bluetooth-audio te blijven delen.
  • Roam kan geen bluetooth-audio uitwisselen met andere Sonos-producten.