Audio streamen naar Sonos vanaf een andere app

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je rechtstreeks audio streamt naar je Sonos-systeem vanaf ondersteunde apps. Dit wordt directe bediening genoemd. Als de app directe bediening ondersteunt, zie je een knop of pictogram waarmee je content vanaf die app kunt afspelen via een ander apparaat, zoals een Sonos-product.

Services die directe bediening ondersteunen op Sonos

*De Sonos-skill moet ingeschakeld zijn in de Alexa-app om te kunnen streamen naar Sonos-producten met stembediening.

AirPlay en Sonos

Als je een iOS-apparaat gebruikt, kun je audio streamen vanaf dat apparaat naar Sonos via AirPlay. Meer informatie vind je in ons artikel over AirPlay gebruiken met Sonos.