Wisselen tussen de nieuwe en de klassieke zoekfunctie in de Sonos-app

• Mobiel apparaat vereist
  • Sonos S2 vereist

Je kunt wisselen tussen onze nieuwe en klassieke zoekfunctie afhankelijk van welke versie voor jou het beste werkt.

Ga in de Sonos-app naar het tabblad Zoeken. Onder de zoekbalk zie je een knop met de tekst Probeer de nieuwe zoekfunctie of Terug naar klassiek zoeken. Druk op deze knop om te kiezen welke zoekmogelijkheid je wilt gebruiken. Je kunt wanneer je wilt wisselen tussen deze twee zoekfuncties.

De knop verdwijnt wanneer je begint te typen in de zoekbalk. Als je de inhoud van de zoekbalk wist, verschijnt de knop weer.

Zie je de nieuwe zoekfunctie-knop niet?

De nieuwe zoekfunctie wordt de komende weken uitgerold naar al onze gebruikers. Als je de nieuwe of klassieke zoekfunctie nu nog niet ziet, dan verschijnt hij binnenkort in je Sonos-app.

Bibliotheekbeperkingen met de nieuwe zoekfunctie

Als je regelmatig Sonos gebruikt om te luisteren naar muziek uit je lokale muziekbibliotheek, dan raden we aan om de klassieke zoekfunctie te gebruiken. De nieuwe zoekfunctie zal geen zoekresultaten weergeven uit je muziekbibliotheek.

Niet-ondersteunde muziekdiensten

Een aantal muziekdiensten wordt op dit moment niet ondersteund door de nieuwe zoekfunctie van onze app. Zoek je regelmatig in een van de onderstaande diensten met de Sonos-app, dan raden we aan de klassieke zoekfunctie te gebruiken.

• Activaire
  • Audible
  • Classical Archives
  • FamilyStream
  • My Cloud Home
  • Planet Radio
  • Podplay
  • RadioPlay
  • Rova
  • Stingray Music
  • Tunify for Business