Compatibiliteit met Telenor Denmark Technicolor TG788VNv2

Deze router heeft een bekend probleem waardoor hij niet werkt met Sonos. De onderstaande oplossing zorgt ervoor dat deze router wel werkt met Sonos

Probleem

De Sonos-app heeft problemen met het groeperen van kamers of het opheffen van groepen, of de verbinding met het systeem wordt volledig verbroken.

Oplossing

Reboot de router om het probleem op te lossen.

Blijft het probleem zich voordoen, neem dat contact op met Telenor voor hulp.