Updaten van S1 naar S2

Dit artikel legt uit hoe je een S1-systeem updatet naar S2. Volg de stappen om te controleren of je systeem compatibel is en de update te starten.

Voordat je begint

• Ons artikel over Sonos S2-compatibiliteit vermeldt alle Sonos-producten die compatibel zijn met S2. Voor sommige Sonos-producten moet de S2-app worden gebruikt. Je app controleert of al je producten compatibel zijn voordat het updaten wordt gestart.
  • Als je producten hebt die niet compatibel zijn met S2 en je je systeem op S1 wilt houden, dan kan dat. Je kunt de Sonos S1 Controller-app blijven gebruiken en hij blijft werken met je bestaande producten en muziek- en spraakdiensten.

Update naar Sonos S2

1. Open de Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Systeem > Systeemtools > Systeemcompatibiliteitscontrole.
  3. Volg de stappen in de app om te controleren of je Sonos-producten compatibel zijn met S2 en het updateproces te starten.

Als je de S2-app hebt gedownload voordat je de Systeemcompatibiliteitscontrole uitvoerde, kan het zijn dat je met S2-compatibele producten worden weergegeven als 'Niet compatibel'. Je lost dit op door in de S2-app te gaan naar Instellingen > Systeem > Systeemupdates > Op updates controleren. De producten worden dan bijgewerkt naar de S2-firmware.