Kontroller Sonos fra iOS-låseskjermen

Sonos støtter styring av anlegget ditt fra iOS-låseskjermen under visse omstendigheter. Denne artikkelen beskriver tilfeller der låseskjermkontroller kan brukes og ikke kan brukes.

Aktiver iOS-låseskjermkontroll

1. Åpne Sonos-appen for iOS.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på App-preferanser.
  3. Trykk på Låseskjermkontroller for å aktivere.

Begrensninger

Låseskjermkontroller vises ikke i følgende scenarier:

• Det er registrert en enhet med støtte for AirPlay som ikke er fra Sonos.
    • Hvis du vil tillate at låseskjermkontroller vises når du bruker Sonos, deaktiverer du AirPlay på alle ikke-Sonos-sluttpunkter, for eksempel Apple TV-er eller Apple AirPort-basestasjoner.
  • Det er en annen app på iOS-enheten din som spiller musikk eller video.
  • Når du kobler iOS-enheten din til en taleenhet som ikke er Sonos Bluetooth.
  • VoiceOver er aktivert.
  • Hodetelefoner er koblet til iOS-enheten.

Begrensningene ovenfor gjelder ikke når du spiller av lyd på Sonos ved hjelp av -app som støtter direkte kontroll over Sonos, eller når lyden av AirPlay spilles av direkte til Sonos. Vi anbefaler at du bruker et av disse alternativene hvis begrensningene ovenfor forhindrer at låseskjermkontroller vises på iOS-enheten din.