Styr Sonos-volumet med maskinvareknappene på en Android-enhet

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan kontrollere Sonos med volumknappene på din Android-enhet. Etter å ha aktivert disse innstillingene, kan du bruke maskinvarevolumknappene på din Android-enhet til å øke eller senke volumet mens Sonos-appen er åpen.After enabling these settings, you can use the hardware volume buttons on your Android device to raise or lower the volume while the Sonos app is open.

Sonos-appen for Android

1. Gå til Konto -menyen, og velg App-preferanser.
  2. Under Generelt, aktiver Vis låseskjermkontroller.

Sonos S1 Controller for Android

1. Fra Innstillinger fanen, velg App-preferanser.
  2. Under Generelt, aktiver både Maskinvarevolumkontroll og Volumkontroll på startskjerm.

I noen tilfeller vil volumknappene styre Sonos selv om appen ikke er aktiv, så lenge musikk spilles av. Kontrollene vil imidlertid ikke være tilgjengelige når:

• Du ser på startskjermen
  • En annen app på enheten spiller musikk eller video
  • Koblet til en Bluetooth-lydenhet
  • En skjermleser er aktivert
  • Hodetelefoner er tilkoblet