Styr volumet på Sonos med maskinvareknappene på Android-enheten

Denne artikkelen viser deg hvordan du styrer Sonos med volumknappene på en Android-enhet.

1. Gå til fanen  Innstillinger i Sonos-appen for Android og trykk på App-preferanser.
  2. Trykk på Volumkontroll på maskinvare for å aktivere. Trykk på Volumkontroll på startskjermen for å aktivere.
  3. Mens Sonos-appen er åpen, bruker du maskinvareknappene på Android-enheten for å øke eller senke volumet på Sonos.

Under noen omstendigheter vil volumknappene styre Sonos selv om appen ikke er aktiv, så sant det spilles musikk. Betjeningsenhetene vil imidlertid ikke være tilgjengelige når:

• Startskjermen vises
  • En annen app på enheten spiller musikk eller video
  • En Bluetooth-lydenhet er tilkoblet
  • En skjermleser er aktivert
  • Hodetelefoner er tilkoblet