Glemme et system fra Sonos-appen

Denne artikkelen viser deg hvordan du får Sonos-appen til å glemme et system hvis mobilenheten eller datamaskinen har koblet seg til flere systemer. Dette gjøres vanligvis for å koble enheten til et annet Sonos-system.

Disse alternativene vil ikke være tilgjengelige hvis enheten bare har vært koblet til ett system. I så fall kan du likevel glemme systemet ved å følge veiledningen i Tilbakestille Sonos-appen.

iOS eller Android

1. Gå til fanen Innstillinger og trykk på System > Glem gjeldende Sonos-system.
  2. Lukk og åpne Sonos-appen på nytt.

Mac eller PC

1. Klikk på Hjelp-menyen.
  2. Velg Glem gjeldende Sonos-system.