Lytting til musikk med romtilpasset lyd på Sonos Ace

Når de er koplet til iOS- eller Android-enheten din, kan Sonos Ace spille av musikk med romtilpasset lyd. Denne artikkelen går gjennom innholdstjenester som tilbyr musikk med romtilpasset lyd, samt innstillinger knyttet til avspilling av romtilpasset lyd.

Innholdstjenester som tilbyr musikk med romtilpasset lyd

De følgende innholdstjenestene tilbyr musikk i romtilpassede lydformater. For å finne ut mer om hvordan du finner og spiller av romtilpasset lyd fra hver tjeneste, velg en av koblingene nedenfor.

Innstillinger for romtilpasset lyd på Sonos Ace

For å endre de følgende innstillingene, må Sonos Ace være registrert i Sonos-appen og koblet til din iOS- eller Android-enhet.

Hodesporing

Når aktivert, vil Sonos Ace dynamisk justere avspillingen av romtilpasset lyd når du beveger hodet. Du kan aktivere eller deaktivere hodesporing i Sonos-appen for iOS eller Android:

1. Gå til menyen Innstillinger og velg Sonos Ace under seksjonen Hodetelefoner.
  2. Under Lyd kan du slå Hodesporing av eller på.