Lytt til kablet lyd på Sonos Ace

Du kan koble Sonos Ace til en ekstern lydkilde ved hjelp av en av de medfølgende USB-C-kablene.

USB-C-porten på Sonos Ace tillater lydinngang fra både digitale og analoge kilder. Bruk USB-C-kabelen for å lytte til kablet lyd fra en USB-C-enhet som en mobiltelefon eller en bærbar datamaskin. USB-C til 3,5 mm aux-kabelen lar deg koble Sonos Ace til analoge lydkilder som underholdningssystemer på fly eller en bærbar datamaskins hodetelefonport.

Krav til kabler

Sonos Ace støtter bruk av begge de medfølgende USB-C-kablene for kablet lyd. USB-C til 3,5 mm-kabler fra tredjeparter er ikke kompatible med Sonos Ace.

Ekstra kabler er tilgjengelige i Sonos-butikken:

Koble Sonos Ace til din kablede lydkilde

Bruk en av de medfølgende kablene for å koble Sonos Ace til din eksterne lydkilde. Sonos Ace vil automatisk begynne å spille lyd som den mottar gjennom USB-C-porten.

Når Sonos Ace er koblet til en kablet analog lydkilde, skifter statuslyset til jevnt hvitt.

Merk at Sonos Ace sin Bluetooth-funksjonalitet er deaktivert når den er koblet til en kablet lydkilde. Dette betyr at du ikke kan justere innstillingene til Sonos Ace i Sonos-appen mens en kablet lydkilde er i bruk. For å få tilgang til innstillingene til Sonos Ace i appen, koble fra USB-C-kabelen fra Sonos Ace, og vent deretter på at den kobler seg til mobilenheten din på nytt.

Lavt volum når du lytter til analog lyd

Når Sonos Ace er koblet til en analog lydkilde ved hjelp av USB-C til 3,5 mm-kabelen, kan det hende du må øke volumnivåene på både Sonos Ace og lydkilden din hvis lyden er for lav.

Øk volumet på din analoge lydkilde først, deretter bruk Content Key for å øke volumet på Sonos Ace.

Hvis du er koblet til en datamaskin eller mobilenhet, kan det også være nødvendig å øke volumet i de spesifikke appene som spiller av lyd.