Krav til tapsfri lyd for Sonos Ace

Du kan lytte til tapsfri lyd på Sonos Ace over USB-C-forbindelser eller over en Bluetooth-forbindelse med en støttet Android-enhet.

Tapsfri lyd over Bluetooth

Sonos Ace støtter tapsfri lyd via Bluetooth® når de er tilkoblet en Android-enhet som har Qualcomm Snapdragon Sound AptX for tapsfri lyd.

Tapsfri lyd er ikke tilgjengelig når de er koplet til en iOS-enhet via Bluetooth.

Tapsfri lyd over USB-C

Sonos Ace støtter tapsfri lyd når den er koblet til en enhet via USB-C. Både tilkoblinger over USB-C til USB-C og USB-C til 3-5 mm støttes.