Pare Bluetooth-enheten din med Sonos Ace

Denne artikkelen vil vise hvordan du parer Bluetooth-enhetene dine med Sonos Ace.

Pare enheten din

For å pare Bluetooth-enheten din med Sonos Ace, må du først sette Sonos Ace i Bluetooth-paringsmodus.

1. På den venstre ørekoppen på Sonos Ace trykker du og holder inne Av/på- / Bluetooth-knappen til statuslyset begynner å blinke blått.
  2. Gå til enhetens Bluetooth-innstillinger og velg Sonos Ace fra listen over tilgjengelige enheter.
  3. Når paret er dannet, vil statuslyset på Sonos Ace endres til jevnt blått.

Du kan pare flere enheter med Sonos Ace ved å gjenta disse trinnene.

Koble til to enheter samtidig

Sonos Ace støtter flere Bluetooth-punkter, det vil si at de kan opprettholde forbindelsen med to Bluetooth-enheter samtidig. Denne innstillingen er som standard deaktivert, men du kan aktivere den i Sonos-appen etter at Sonos Ace er konfigurert og registrert.

​For å aktivere Flere Bluetooth-punkt:

1. Gå til menyen Innstillinger og velg Sonos Ace under seksjonen Hodetelefoner.
  2. Under Bluetooth, aktiverer du To enhetstilkoblinger.

Når Sonos Ace er koblet til to enheter, kan du spille av lyd fra hvilken som helst av dem. For å skifte lydavspillingen, sett lyden fra en enhet på pause og start lyden på den andre.

Koble Sonos Ace til enheten din på nytt

Når de slås på, vil Sonos Ace lete etter en tidligere tilkoblet enhet og automatisk koble seg til den. Hvis de har blitt paret med flere enheter, vil de koble seg til den nærmeste.

Stoppe Sonos Ace fra å automatisk koble seg til enheten din

Du kan stoppe Sonos Ace fra å koble seg til enheten din ved å fjerne Sonos Ace fra listen over forbindelser som enheten din husker. For å gjøre det, åpne enhetens Bluetooth- eller Tilkoblede enheter-innstillinger og finn Sonos Ace på listen. Velg dem, og velg deretter Glem eller Fjern. Sonos Ace vil ikke lenger koble seg til denne enheten når de slås på.