Sett Sonos Roam i dvalemodus

Sonos Roam kan settes i dvalemodus for å redusere batteribruken og deaktivere knappestyringen når den ikke er i bruk.

Når Roam er koblet til batteristrøm og ikke spiller av lyd, går den automatisk i dvalemodus etter 30 minutter. For å sette Roam i dvalemodus manuelt trykker du og slipper ganske enkelt strømknappen på baksiden. Du får høre en kort tone, og LED-lampene slukkes. Når den er i dvalemodus, kan batteriet i Roam vare opptil 10 dager.

For å vekke Roam, trykker og slipper du av/på-knappen, kobler Roam til USB-C-laderen eller plasserer den på den trådløse laderen.

Merk at selv om Roam er satt i dvale, er den ikke slått helt av. For å slå Roam helt av, trykk og hold inne knappen på baksiden av Roam i minst 5 sekunder. Du vil høre en tone, og status-LED-lyset på forsiden vil slås av.