Tilbakestille Sonos-appen

Denne artikkelen viser deg hvordan du tilbakestiller Sonos-appen for å koble appen fra Sonos-anlegget ditt. Dette vil la deg konfigurere et nytt Sonos-anlegg eller koble deg til et eksisterende anlegg på samme nettverk.

iOS eller Android

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på App-preferanser.
  3. Rull til bunnen av menyen App-preferanser og trykk på Tilbakestill app.
  4. Lukk appen og åpne den på nytt.

Mac eller PC

1. Åpne Sonos-appen for Mac eller PC
  2. Øverst i skjermbildet (Mac) eller øverst i Sonos-appvinduet (PC), klikker du på rullegardinmenyen Hjelp.
  3. Klikk på Tilbakestill styringsenheten.

Etter at appen er tilbakestilt, kan du åpne appen på nytt for å konfigurere et nytt Sonos-anlegg eller koble til et eksisterende anlegg.