Sonos romnavn endres av seg selv

Denne artikkelen vil hjelpe deg med å løse et problem der Sonos-rom automatisk går tilbake til sine tidligere navn i appen.

Hvis Sonos-produkter legges til i Apple Hjem-appen, vil Hjem-appens navn for et produkt til slutt få prioritet og endre det tilbake i Sonos-appen.

Når du gir Sonos-produkter du har lagt til i Apple Hjem-appen et nytt navn, må du gi Sonos-produktet nytt navn i Hjem-appen først.

Hvordan gi et Sonos-produkt et nytt navn i Apple Hjem-appen

1. Åpne Apple Hjem-appen på iOS-enheten din.
  2. Trykk på Sonos-produktet du vil gi et nytt navn.
  3. Trykk på hjulikonet i det nedre høyre hjørnet.
  4. Trykk på det gjeldende navnet øverst og skriv inn det nye navnet.
  5. Trykk på Ferdig.

Så snart du har endret romnavnet i Hjem-appen, kan du også endre romnavnet i Sonos-appen.