Sonos S2-kompatibilitet

Sonos S2 er den nyeste appen og operativsystemet som driver den neste generasjonen med Sonos-produkter og -opplevelser. Denne artikkelen viser hvilke Sonos-produkter som kan brukes med den nye S2-appen, og hvilke produkter som ikke kan brukes med S2, og som krever at du bruker Sonos S1-appen. Finn ut mer om oppdatering til Sonos S2 på oversiktssiden.

Fungerer med alle Sonos-appene

Disse produktene fungerer med enten Sonos S2-appen eller Sonos S1 Controller-appen.

Merk at for å konfigurere disse produktene med S1 Controller-appen, må du kanskje nedgradere dem først med S2-appen.

Amp
Beam (Gen 1)
Boost
Connect (Gen 2)
Connect:Amp (Gen 2)
Move
One (Gen 1)

One (Gen 2)
Play:1
Play:3
Play:5 (Gen 2)
Playbar
Playbase
Port

Sub (Gen 1)
Sub (Gen 2)
SYMFONISK trådløs bokhyllehøyttaler (Gen 1)
SYMFONISK trådløs bordlampehøyttaler

S2 er påkrevd

Disse produktene fungerer bare med Sonos S2-appen

Arc
Arc SL
Beam (Gen 2)
Five
One SL1
Ray
Roam

Roam SL
Sub (Gen 3)
Sub Mini
SYMFONISK bilderamme med trådløs høyttaler
SYMFONISK Lampefot med trådløs høyttaler
SYMFONISK trådløs bokhyllehøyttaler (Gen 2)

S1 er påkrevd

Disse produktene fungerer bare med Sonos S1 Controller-appen.

Bridge
CR200
Connect (Gen 1)
Connect:Amp (Gen 1)
Play:5 (Gen 1)

ZonePlayer 80
ZonePlayer 90
ZonePlayer 100
ZonePlayer 120
ZonePlayer S5

Er du usikker på om produktet er Gen 1, Gen 2 eller Gen 3? Se i kategorien SystemSonos-kontosiden din for å finne ut om produktene er kompatible med S2. Noen produkter viser kanskje ikke hvilen generasjon de tilhører, så se etter Sonos S1 er påkrevd ved siden av alle produkter som ikke er kompatible med S2.

1 One SL kan bare legges til i S2-systemer. One SL-er som allerede er en del av et S1-system vil fortsette å fungere som de gjør i dag.