Kunne ikke fullføre registrering av arkitektonisk høyttaler

Denne artikkelen forklarer årsakene til og vanlige rettinger for en feilmelding som kan vises når du prøver å justere arkitektoniske Sonance-høyttalere med Trueplay.

Høyttalere passer ikke sammen

Kontroller at du kobler til samme type høyttaler til Sonos Amp. For at registreringsprosessen skal fungere, kan ikke In-Ceiling- og In-Wall-høyttalere kobles til samme Amp. Etter at du har bekreftet forbindelsen, kan du prøve registreringsprosessen på nytt.

Volumstyring for In-Wall-høyttaler

Når du bruker volumstyring for In-Wall-høyttaler, pass på å sette volumet til 100 % før du prøver registreringsprosessen. Hvis problemet vedvarer, gå utenom volumstyring for In-Wall-høyttaler ved å koble de arkitektoniske høyttalerne direkte til Amp for å fullføre Truplay-justeringen. Så snart de er konfigurert, koble til på nytt og juster volumet for In-Wall-høyttaleren og Trueplay-innstillingene vil fortsatt være lagret.

Velgerbryter for høyttaler

Når du bruker en velgerbryter for høyttaler, kan du gå utenom velgeren ved å koble de arkitektoniske høyttalerne direkte til Amp for å fullføre Truplay-justeringen. Så snart de er konfigurert, koble til velgerbryteren for høyttaleren og Trueplay-innstillingene vil fortsatt være lagret.