Oppdater Sonos Ace

Denne artikkelen går gjennom hvordan du oppdaterer Sonos Ace til den nyeste programvareversjonen ved bruk av Sonos-appen for iOS eller Android.

For å gå gjennom oppdateringsprosessen, må Sonos Ace være satt opp i Sonos-appen og koblet til din iOS- eller Android-enhet via Bluetooth.

Sjekk etter oppdateringer

1. Gå til Innstillinger-menyen og velg Sonos Ace under hodetelefonseksjonen.
  2. I Om-delen, velg Programvareoppdateringer.
  3. Velg Sjekk etter oppdateringer.

Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vil appen veilede deg gjennom oppdateringsprosessen for Sonos Ace.

Mens oppdateringen pågår, hold Sonos Ace nær iOS- eller Android-enheten din for å unngå avbrudd. Statuslyset på Sonos Ace vil blinke oransje og hvitt under oppdateringen, og deretter gå tilbake til jevnt blått når oppdateringen er fullført.