Hvordan bruke line-in på Sonos

Denne artikkelen gir deg informasjon om line-in og hvordan den kan brukes i Sonos-systemet ditt. Line-in er en lydinngang som finnes på noen Sonos-produkter. Den gjør at du kan koble til en enhet med en lydutgang (slik som en CD-spiller eller platespiller) og spille av på Sonos-systemet ditt.

Sonos-produkter med line-in-inngang

Velg Sonos-produktet du vil bruke med line-in fra alternativene nedenfor:

Spill av med line-in

Når du har koblet en enhet til line-in-porten på Sonos-produktet, kan du begynne å spille av line-in-lyd ved hjelp av Sonos-styringsenheten.

iOS eller Android:

1. Gå til fanen Rom, og trykk på rommet eller gruppen der du vil spille av line-in-lyd.
  2. Fra menyen Bla gjennom trykker du på Line-in.
  3. Trykk på kildeenheten for å starte avspillingen.

macOS eller Windows:

1. Gå til panelet System, og trykk på rommet eller gruppen der du vil spille av line-in-lyd.
  2. Fra panelet Velg en musikkilde klikker du på Line-In.
  3. Trykk på kildeenheten for å starte avspillingen.

Juster line-in-innstillinger og -lydkomprimering

Se artiklene våre om justering av line-in-innstillinger og -lydkomprimering for å finne ut hvordan du konfigurerer line-in.