Strøm AirPlay-lyd til Sonos

Bruk AirPlay på iPhone, iPad eller Mac for å strømme favorittmusikken, filmer, podkaster og annen lyd direkte til Sonos-produktene.

Sonos støtter strømming av AirPlay 2-lyd fra alle enheter som er nevnt i artikkelen om systemkravene til Apple AirPlay. Du kan også bruke AirPlay 1 for å strømme systemlyd fra macOS til Sonos, men du kan oppleve en forsinkelse eller lydavbrytelser.

Starte en AirPlay-strømming med en iPhone eller iPad

Du kan strømme lyden fra iOS-enheten din til støttede Sonos-produkter gjennom kontrollsenteret. Følg trinnene nedenfor for å begynne å sende iOS-lyd til Sonos med AirPlay.

1. På en iPhone eller iPad åpner du kontrollsenteret ved å sveipe ned fra øverst til høyre på skjermen. Hvis du bruker en iPhone 8 eller eldre, åpner du kontrollsenteret ved å sveipe opp fra bunnen av skjermen.
  2. Finn lydkortet i øvre høyre hjørne, og trykk på AirPlay-ikonet.
  3. Trykk på ett eller flere Sonos-produkter for å strømme den samme lyden på alle med AirPlay.

Du kan også spille av AirPlay-lyd direkte fra noen iOS-apper, som Apple Music. Bare åpne appen, trykk på AirPlay-ikonet, og velg et produkt.

Starte en AirPlay-strømming med en Mac

Du kan strømme lyden fra Mac-en din til støttede Sonos-produkter ved å følge trinnene nedenfor.

1. Åpne Mac-ens Systeminnstillinger og klikk på Lyd.
  2. I seksjonen Utgang velger du et Sonos-produkt for å begynne en AirPlay-strømming.

Hvis det er aktivert, kan du også velge et Sonos-produkt ved å klikke volumfanen i øvre høyre hjørne av skjermen.

Starte en AirPlay-strømming med en iPhone eller iPad

Du kan strømme lyden fra iOS-enheten din til støttede Sonos-produkter gjennom kontrollsenteret. Følg trinnene nedenfor for å begynne å sende iOS-lyd til Sonos med AirPlay.

1. På en iPhone eller iPad åpner du kontrollsenteret ved å sveipe ned fra øverst til høyre på skjermen. Hvis du bruker en iPhone 8 eller eldre, åpner du kontrollsenteret ved å sveipe opp fra bunnen av skjermen.
  2. Finn lydkortet i øvre høyre hjørne, og trykk på AirPlay-ikonet.
  3. Trykk på ett eller flere Sonos-produkter for å strømme den samme lyden på alle med AirPlay.

Du kan også spille av AirPlay-lyd direkte fra noen iOS-apper, som Apple Music. Bare åpne appen, trykk på AirPlay-ikonet, og velg et produkt.

Starte en AirPlay-strømming med en Mac

Du kan strømme lyden fra Mac-en din til støttede Sonos-produkter ved å følge trinnene nedenfor.

1. Åpne Mac-ens Systeminnstillinger og klikk på Lyd.
  2. I seksjonen Utgang velger du et Sonos-produkt for å begynne en AirPlay-strømming.

Hvis det er aktivert, kan du også velge et Sonos-produkt ved å klikke volumfanen i øvre høyre hjørne av skjermen.

Sonos’ kompatibilitet med AirPlay

De følgende Sonos-produktene kan brukes med AirPlay:

• Amp
  • Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move
  • Move 2
  • One (Gen 1)
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Play:5 (Gen 2)
  • Playbase
  • Port
  • Ray
  • Roam
  • Roam SL
  • SYMFONISK Bilderamme
  • SYMFONISK Bokhylle (Gen 1)
  • SYMFONISK Bokhylle (Gen 2)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 1).
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 2).
  • SYMFONISK Gulvlampe

Mer informasjon

• Når et AirPlay-kompatibelt Sonos-produkt spiller AirPlay-lyd, kan du gruppere den med ethvert annet Sonos-produkt i anlegget ditt for avspilling i flere rom.

• Du kan også gruppere enhver annen Sonos-høyttaler med en AirPlay 2-kompatibel Sonos-høyttaler for avspilling i flere rom. Hvis du vil at produktene dine som ikke er kompatible med AirPlay skal holde seg gruppert sammen med andre produkter når du begynner å spille AirPlay Studio, gå til fanen Innstillinger i Sonos-appen for iOS eller Android, trykk på System > AirPlay og aktiver deretter Grupper produkter uten AirPlay.

• Du kan bli bedt om et passord for å strømme AirPlay-lyd til Sonos hvis du har en Apple TV eller en AirPlay-kapabel TV som krever et passord for at AirPlay skal fungere på nettverket ditt. Åpne AirPlay-innstillingene på Apple TV eller på den AirPlay-kapable TV-en og kontroller at «Krev passord» er deaktivert.

• Hvis ett eller flere av de AirPlay-kompatible Sonos-produktene dine ikke står på listen i AirPlay-menyen, kontroller at de er slått på og koblet til Sonos-systemet ditt.

• AirPlay er ikke tilgjengelig på Sonos-høyttalere som er konfigurert som surroundhøyttalere.

• Sonos-høyttalere kan ikke brukes til å spille av AirPlay-lyd mens kildeenheten er i en telefonsamtale.