Send inn diagnostikkdata

Når du sender inn diagnostikkdata gjennom Sonos-appen, gir du oss et øyeblikksbilde av systemet så vi lettere kan finne årsaken til problemet.

Vær oppmerksom på at det ikke opprettes en brukerstøttesak med teamet vårt når du følger trinnene nedenfor. Du må oppgi bekreftelsesnummeret til brukerstøtteteamet når du kontakter oss.

Sonos-app for iOS eller Android

• Gå til fanen Innstillinger, trykk på Brukerstøtte (Hjelp og tips hvis du bruker Sonos S1 Controller) > Send inn diagnostikkdata.

Sonos-appen for Mac eller PC

• Velg Hjelp > Send inn diagnostikkdata.

Lydavspilling kan bli avbrutt mens du sender inn diagnostikk.