Qobuz op Sonos

On demand
Stream hi-res audio (tot 24-bit, 48 kHz)

Qobuz werd opgericht in 2007 als een pionier is in geluid van hoge kwaliteit. Het is het Franse platform voor het streamen en downloaden van muziek dat voldoet aan de verwachtingen van veeleisende muziekliefhebbers en audiofielen. Met een catalogus van meer dan 80 miljoen titels is Qobuz de eerste muziekdienst die 24-bits audiostreaming biedt op Sonos. Stream je muziek in de best mogelijke geluidskwaliteit voor jouw apparaat.

Functies

• Onbeperkt meer dan 80 miljoen tracks streamen
  • Stream geluid van hoge kwaliteit rechtstreeks naar je Sonos-systeem (tot 24-bits/48 kHz FLAC)
  • Ontdek nieuwe artiesten en albums met selecties en playlists samengesteld door onze muzikale experts
  • Wereldklasse dekking van klassiek, jazz en andere eclectische genres
  • Mijn Qobuz inclusief bibliotheken met nummers, albums, artiesten en playlists
  • Stream on the go met Qobuz-applicaties

Beschikbaarheid

Qobuz aan Sonos toevoegen