Med Natlyd kan du reducere kraftige lyde fra TV'et.

Når du afspiller TV-lyd på en Sonos-hjemmebiografhøjttaler, kan du slå Natlyd til, når du ser TV ved lav lydstyrke, for eksempel sent om aftenen. Natlyd reducerer kraftige lydes intensitet og forstærker lydstyrken af stille lyde, hvilket gør dialog tydeligere, uden at du behøver at skrue op for lydstyrken.

Sådan slår du Natlyd til og fra på iOS eller Android

1. Tænd for dit TV, og sørg for, at TV-lyden afspilles via din Sonos-hjemmebiografhøjttaler.
  2. Åbn Sonos-appen.
  3. Find fanen System (fanen Rum i S1 Controller-appen), og vælg din hjemmebiografhøjttaler.
  4. Tryk på bjælken Afspiller nu nederst for at åbne skærmen Afspiller nu.
  5. Tryk på ikonet Natlyd for at slå Natlyd til eller fra.

Slå Natlyd til og fra på en Mac eller pc

1. Tænd for dit TV, og sørg for, at TV-lyden afspilles via din Sonos-hjemmebiografhøjttaler.
  2. Åbn Sonos-appen.
  3. Vælg din hjemmebiografhøjttaler i ruden Rum.
  4. I sektionen Afspiller nu skal du klikke på ikonet Natlyd for at slå Natlyd til eller fra.