Brug af en Samsung F Series-smartfjernbetjening med Sonos

Samsung F Series touchpad-fjernbetjeningen udsender ikke infrarøde (IR) signaler, som kræves for at styre en Sonos-hjemmebiografhøjttaler.

Tv'et leveres med en IR-sender, der kan tilsluttes porten IR Out på bagsiden af tv'et. Dette gør det muligt for tv'et at styre Sonos og andre enheder, der kræver IR.

Inden du går i gang

• Slut IR-senderen til porten IR Out på bagsiden af tv'et, og anbring derefter senderhovedet foran Sonos-hjemmebiografhøjttalerens IR-føler. Muligvis skal senderen være mindst fem centimeter (2") fra IR-føleren.
  • Hvis du ikke vil bruge Samsung-smartfjernbetjeningen til at styre lydstyrken på din Sonos-hjemmebiografhøjttaler og bare gerne vil slippe af med den besked, som vises på tv'et, når du regulerer lydstyrken, så skal du bare følge trinnene i “Programmering af fjernbetjeningen.”

1

Programmering af fjernbetjeningen

1. Brug Samsung-fjernbetjeningen til at navigere til tv'ets hovedmenu.
  2. Vælg enten System > Enhedsadministration > Opsætning af universel fjernbetjening (F-series) eller System > Opsætning af universel fjernbetjening (H-series).
  3. Vælg Start > Hjemmebiograf > Vælg Samsung som mærket.
  4. Vælg Optisk for forbindelsestype.
  5. Kør funktionstesten, og vælg Ja, det virkede (intet ændres).
  6. Gå ud af menuen.

2

Konfigurer Sonos til at virke med den programmerede fjernbetjening

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på Indstillinger > System, og tryk derefter på din Sonos-hjemmebiografhøjttalers navn.
  3. Tryk på Opsætning af fjernbetjening > Udskift nuværende fjernbetjening
  4. Følg trinnene for at forbinde din Samsung-fjernbetjening med din Sonos-hjemmebiografhøjttaler.