Hvordan bruke smart fjernkontroll i Samsungs F-serie med Sonos

Samsung F-serie TouchPad-fjernkontroll sender ikke infrarøde signaler (IR-signaler) som kreves for å styre en Sonos-hjemmekinohøyttaler.

TV-en leveres med en IR-sender som kobles til IR Out-porten på baksiden av TV-en. Dette gjør at TV-en kan styre Sonos og andre enheter som krever IR-signaler.

Før du begynner

• Koble IR-senderen til IR-Out-porten på baksiden av TV-en. Deretter plasserer du hodet på senderen foran Sonos-hjemmekinohøytalerens IR-sensor. Senderen må kanskje være minst 5 cm unna IR-sensoren.
  • Hvis du ikke skal bruke Samsungs smarte fjernkontroll til å styre lydstyrken på Sonos-hjemmekinohøyttaleren og bare vil bli kvitt meldingen som vises på TV-en når du endrer lydstyrken, trenger du bare å følge trinnene i «Programmere fjernkontrollen»

1

Programmere fjernkontrollen

1. Bruk Samsung-fjernkontrollen til å gå til TV-ens hovedmeny.
  2. Velg enten System > Enhetsadministrasjon > Oppsett av universalkontroll (F-serie) eller System > Oppsett av universalkontroll (H-serie).
  3. Velg Start > Hjemmekino > Velg Samsung som merke.
  4. Velg optisk som tilkoblingstype.
  5. Kjør funksjonstesten og velg Ja, det fungerte (ingenting har blitt endret).
  6. Gå ut av menyen.

2

Konfigurer Sonos for å fungere med den programmerte fjernkontrollen

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Innstillinger > System. Deretter trykker du på navnet til Sonos-hjemmekinohøyttaleren.
  3. Trykk på Konfigurering av fjernkontroll > Erstatt gjeldende fjernkontroll
  4. Følg trinnene for å koble Samsung-fjernkontrollen din til Sonos-hjemmekinohøyttaleren.