Fejl 900, når du tilføjer et musikbibliotek

Sonos-appen kan vise Fejl 900, når dit Sonos-system har problemer med at føje en ny musikbiblioteksdeling til dit system.

Fejl 900 in Windows

Fejlen henviser til et problem med Windows-servertjenesten. Når du ser denne fejl, betyder det, at Sonos prøver at oprette musikdelingen, men at der ikke er lagerplads nok på serveren til at gennemføre anmodningen. For at rette denne fejl skal Windows registreringsdatabasen ændres, så stakstørrelsen for serveren øges.

Det er en følsom proces at redigere Windows registreringsdatabasen, og det kan skade din computer, hvis den udføres forkert. Kontakt os for yderligere assistance, hvis du ikke ved, hvordan man ændrer Windows registreringsdatabasen.

Hvis du er tryg ved at redigere din Windows registreringsdatabase for at løse problemet, kan du følge trinnene nedenfor.

1. Åbn din Startmenu og klik på Kør.
    1. På nyere versioner af Windows kan du muligvis ikke se en Kør-knap. Du kan i stedet åbne Startmenuen, indtaste kør og derefter trykke på Enter.
  2. Indtast
    regedit
    og klik derefter OK.
  3. Naviger til følgende mappe:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters
  4. Kig efter en post, der hedder IRPStackSize. Hvis den allerede findes, så gå videre til trin 5.
    Hvis IRPStackSize-posten ikke findes, følg da disse trin:
    1. Klik rediger og vælg Ny, og klik derefter DWORD-værdi.
    2. Under Værdinavn, tast
      IRPStackSize
      og klik derefter OK. Bemærk at du skal indtaste
      IRPStackSize
      præcis som det er, da der er forskel på store og små bogstaver.
  5. Klik IRPStackSize og klik dernæst Rediger og klik dernæst Ret.
  6. I Dataværdi-boksen, indtast en større værdi og klik dernæst OK. Hvis ingen værdi forefindes, skal du tjekke om den er indstillet til Decimal, derefter skal du sætte værdien til 24.
  7. Genstart computeren, og prøv dernæst at føje dit musikbibliotek til Sonos en gang til.

Fejl 900 i macOS

Hvis du bruger en Mac og ser Fejl 900, når du prøver at tilføje eller få adgang til en musikdeling, så følg trinnene i vores artikel om fejlene "Computer kunne ikke findes".