Indstilling af bas, diskant, balance og loudness

Du kan indstille dine Sonos-højttaleres bas, diskant, balance eller loudness i nogle få enkle trin med Sonos-appen.

På iOS eller Android

1. Åbn Sonos-appen.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på navnet på det rum, du vil ændre.
  4. Tryk på EQ, og træk derefter skyderne for at indstille.

I S2-appen kan du også ændre EQ-indstillingerne fra skærmen Afspiller nu ved at trykke på lydstyrkeskyderen og derefter trykke på EQ-ikonet.

På Mac eller PC

1. Åbn Sonos-appen
  2. Gå til Indstillinger
  3. På en Mac skal du klikke på rullemenuen Sonos øverst til venstre på skærmen og vælge Præferencer.
  4. På en pc skal du klikke på rullemenuen Administrer øverst i vinduet og vælge Indstillinger.
  5. Tryk på EQ-indstillinger og vælg dernæst et rum fra rullemenuen for at indstille equalizeren for din Sonos-afspiller.

Indstilling

Beskrivelse

Bas

Justerer de lavfrekvente lyde såsom bas eller en stortromme.

Diskant

Justerer de højfrekvente lyde såsom guitar eller vokaler.

Balance

Justerer lydstyrkeniveauet i venstre eller højre lydkanal. Denne valgmulighed er kun tilgængelig til rum, der kan håndtere udgang af stereolyd.

Loudness

Forstærker visse frekvenser, herunder bas, når der lyttes ved lav lydstyrke. Denne funktion er designet til at kompensere for normale ændringer i ørets følsomhed, når der lyttes til lyd ved lav lydstyrke.