Fjern en musiktjenestekonto fra Sonos

Denne artikel viser dig, hvordan du fjerner en musiktjenestekonto fra dit Sonos-system. At fjerne en musiktjenestekonto påvirker ikke dit abonnement med tjenesteudbydere på nogen som helst måde. Indhold (sange, albums, artister, playlister, etc.) du har tilføjet til Min Sonos, Sonos Playlister, eller Sonos Favoritter via denne tjeneste vil ikke længere kunne afspillet og skal fjernes manuelt.

iOS eller Android

1. Tryk på fanen Indstillinger og derefter på Tjenester og stemme.
  2. Vælg den tjeneste, du ønsker at fjerne fra Sonos, og vælg Fjern konto. Hvis du har tilføjet flere konti, skal du være sikker på at du har valgt den rigtige før du fjerner den.
  3. Vælg Fjern.

macOS eller Windows

1. Fra værktøjslinjen i øverste venstre hjørne, klik Administrer > Tjenesteindstillinger.
  2. Klik på den tjeneste, du ønsker at fjerne, og klik på - (minustegnet), hvis du bruger macOS, eller Fjern, hvis du bruger Windows. Hvis du har tilføjet flere konti, skal du være sikker på at du har valgt den rigtige før du fjerner den.
  3. Klik Fjern.