Een muziekservice-account uit Sonos verwijderen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een muziekservice-account uit je Sonos-systeem verwijdert. Het verwijderen van een muziekservice-account is op geen enkele manier van invloed op je abonnement bij de muziekservice. Content (nummer, album, artiest, playlist, enz.) die je met gebruik van deze service hebt toegevoegd aan Mijn Sonos, Sonos-afspeellijsten of Sonos-favorieten kan niet meer worden afgespeeld en moet handmatig worden verwijderd.

iOS of Android

1. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Services en stem.
  2. Tik op de service die je van Sonos wilt verwijderen en tik op Account verwijderen. Als je meerdere accounts hebt toegevoegd, moet je erop letten dat het juiste account geselecteerd is voordat je hem verwijdert.
  3. Tik op Verwijderen.

macOS of Windows

1. Klik vanuit de taakbalk in de linkerbovenhoek op Beheren > Service-instellingen.
  2. Klik op de service die je wilt verwijderen en klik op de knop - (min) als je gebruikmaakt van macOS of op Verwijderen als je gebruikmaakt van Windows. Als je meerdere accounts hebt toegevoegd, moet je erop letten dat het juiste account geselecteerd is voordat je hem verwijdert.
  3. Klik op Verwijderen.