Fjern en musikktjenestekonto fra Sonos

Denne artikkelen forklarer hvordan du fjerner en musikktjenestekonto fra Sonos-systemet. Når du fjerner en musikktjenestekonto, endrer ikke det abonnementet du har hos musikktjenesteleverandøren på noen måte. Innhold (låter, album, artister, spillelister osv.) som du har lagt til i Min Sonos, Sonos-spillelister eller Sonos-favoritter med denne tjenesten, vil ikke lenger kunne spilles og må fjernes manuelt.

iOS eller Android

1. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på Tjenester og tale.
  2. Trykk på tjenesten du vil fjerne fra Sonos, og trykk på Fjern konto. Hvis du har lagt til flere kontoer, må du passe på at du har valgt den riktige før den fjernes.
  3. Trykk på Fjern.

macOS eller Windows

1. Gå til verktøylinjen i øvre venstre hjørne, og klikk på Administrer > Tjenesteinnstillinger.
  2. Klikk på tjenesten du ønsker å fjerne, og klikk på (minusknappen) hvis du bruker macOS eller Fjern hvis du bruker Windows. Hvis du har lagt til flere kontoer, må du passe på at du har valgt den riktige før den fjernes.
  3. Klikk på Fjern.